Lordi - Zapalit ću sve

  • Lordi - Zapalit ću sve
   • Svi se sječamo dobro poznate pjesme grupe Lordi - Hard Rock Hallelujah koja je pobijedila na Euroviziji 2006. godine a pogledajte kako ta izvedba glasi u parodiji.

   Vuk Samotnjak

  • Vuk Samotnjak
   • Odlična kombinacija Mile Kitić i Cradle of filth. Odličan video.


   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Lektire Lektirice - Download Lektira Kita u bila Vikend je, pazite na brzinu! Egzotični-sexy poljubac dviju cura Animacija na papiru - Videogioco Otac i beba vježbaju leđnjake prije spavanja Samo u gačam skočio u snijeg 18 Wheeler
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal