Smisao života stao je u 3 minute ovog videa!

  • Smisao života stao je u 3 minute ovog videa!
   • 08.04.2014. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2642 puta

    Mnogo puta se pitamo šta je smisao života, nekada smo u takvoj situaciji da ne možemo baš trezveno razmišljati, ali možemo reći da je smisao života opisan u 3 minute ovog videa.


   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Šest pijanaca protiv košarkaša Zašto ne jesti tortu u gostima Reklama za Volkswagen Bubu 2012 Ustaj sine Filmski DivX Titlovi, Podnapisi, Prijevodi Avalon web hosting za zahtjevne Jebem ti fakultet Ples pred web kamerom
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal