Tko su svingeri?

  • Tko su svingeri?
   • 25.06.2013. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 2834 puta

    Za one koji neznaju! Svingeri su parovi, najčešće vjenčani, koji razmijenjuju seksualne partnere ne bi li razbili monotoniju seksualnog života u dugogodišnjem braku.


   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pravila se da je nespretna štreberica pa izmlatila frajere u teretani Tipične pogreške kod organiziranja svadbe Gušter igra igricu Ant Crusher Ovo si najgori od najgorih u borilačkim vještinama Zgodne sexy cure s iPhoneom pred ogledalom Sexy guze latino cure Zapeli u snijegu pa vozač ispao iz auta Chuck Norris vicevi 2013
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal