Nova Appleova Božična reklama

  • Nova Appleova Božična reklama
   • 17.12.2013. | Kategorija: reklame | Pogledano: 930 puta

    Obitelj se okupila za blagdane, no dječak u reklami stalno je na telefonu i djeluje izolirano. Ubrzo se otkriva kako je iPhoneom htio pokazati koliko mu obitelj znači.


   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Gdje cete za novu godinu Kad žena ne sluša svoga muža Golišavi mladić prekinuo modnu reviju De je flex? Ono što drugi ljudi vide kod ovog DJ Ovo se zove zastrašujućom cestom Kratki film 3x3 (tri put trica) Lopovi u Sarajevu obili i upalili BMW X6 za minut
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal