Prijava za naj cool web stranicu tjedna

Vlasnik ste neke cool web stranice ili bloga, pošaljite nam prijedlog pa možda Vaša stranica ili blog se pojavi u rubrici "naj cool web".
Za prijavu je potrebno popuniti sljedeća polja koja se nalaze dole u formularu. Sva polja su obavezna.

Ime i prezime:
E-mail:
URL:
Naslov:
Opis:

   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Prišao je i ponudio policajcu marihuanu Pogodak u kuglanju Golišavi mladić prekinuo modnu reviju Pogledajte što je preživio najsretniji biciklist na svijetu Mica maca proučava printer Pitate se kakav je osjecaj letiti avionom po Corinth kanalu? Pas koji pleše Salsu Jeste li ikada probali plivati u snijegu?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal