to bi bilo kad ne bi bilo mobitela

  • to bi bilo kad ne bi bilo mobitela
   • 21.02.2014. | Kategorija: reklame | Pogledano: 858 puta

    Coca-Cola je predstavila odlinu reklamu u kojoj pokuava prikazati koliko je ivot zanimljiv i lijep bez gledanja u mobitel.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Facebook pjesma Osramotila se pred bivim te postala hit na internetu Deki, ne radite ovo svojoj curi I Bill Gates se pridruio ALS Ice Bucket Challenge Zima u Zagrebu Profesor kemije se zaigrao vatrom i zapalio Zamjenio konicu za gas i slupao tui Ferrari Prvi seks - gubljenje nevinosti
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal