Svijetski rekord u ljubljenju

  • Svijetski rekord u ljubljenju
   • 10.05.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2026 puta

    Zapisan novi svijetski rekord u Guinness-ovoj knjizi o vještini ljubljenja. Rekorderi u ljubljenju ostvarili su vrijeme od 46 sati 24 minute i 9 sekundi neprestanog ljubljenja.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Prašnjava sjedišta Gaćice na podu, glazba u uhu Sexy oglasi Najluđe sranje koje možete učiniti djevojci Žaba igra igrice na mobitelu Pivske čaše uz koje ne možete koristiti mobitel Kad se dvije cure potuku to nikada ne izgleda dobro Gdje cete za novu godinu
   Humor kutak zanimljivosti
ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal