Svijetski rekord u ljubljenju - zanimljivo - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Svijetski rekord u ljubljenju

  • Svijetski rekord u ljubljenju
   • 09.05.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2386 puta

    Zapisan novi svijetski rekord u Guinness-ovoj knjizi o vještini ljubljenja. Rekorderi u ljubljenju ostvarili su vrijeme od 46 sati 24 minute i 9 sekundi neprestanog ljubljenja.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Pogledajte što je preživio najsretniji biciklist na svijetu Goli plesači u Švedskom super talentu Otišao je na masažu kod zgodne djevojke Živa krava bez glave Žica po kvartu a vozi luksuzni automobil Kako plačati račun u baru? Sexy oglasi Čudna morska životinja eksplodira
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal