Ludorije.com RSS kanal

  • Ludorije.com RSS kanal
   • 09.05.2011. | Kategorija: novosti | Pogledano: 9365 puta

    Teko je pratiti sve zanimljive web stranice, blogove i drutvene mree na Internetu, ali sreom odavno postoji jednostavan nain da sebi utedite vrijeme i ivce i uinkovito ih pratite RSS.

Prati/itaj Ludorije.com putem RSS kanala

RSS potpuni vodi za uinkovitije praenje najnovijih internetskih sadraja.

Teko je pratiti sve zanimljive web stranice, blogove i drutvene mree na Internetu, ali sreom odavno postoji jednostavan nain da sebi utedite vrijeme i ivce i uinkovito ih pratite RSS.

RSS vam moe utedjeti vrijeme koje biste inae potroili otvarajui pojedine web stranice te pratei jesu li objavili neto novo.

Uz RSS kanale ne samo da ih ne morate otvarati nekoliko puta dnevno, ve znate upravo kada objave novi sadraj.

S obzirom da morate biti u toku, a ipak ne elite cijeli dan provesti na Internetu, nauite koristiti besplatne RSS kanal.

Umjesto da idete na desetine pa ak i stotine web stranica i pratite to ste propustili, putem RSS kanala ih sve moete pratiti na jednom mjestu, iz svog RSS itaa. RSS odnosno Really Simple Syndication kanali vam donose nove sadraje s neke web stranice.

RSS kanal ili pretplata?

RSS kanali zapravo su pretplate te ih na engleskom zovemo upravo RSS subscriptions. S obzirom da veini pretplate pretpostavljaju da neto moraju platiti, RSS kanal je bolji naziv. Iako su RSS kanali u 99 posto sluajeva besplatni, neke web stranice poput bloga Daring Fireball svojevremeno su nudile potpune lanke u obliku RSS-a za nekoliko dolara.

Shvativi kako je RSS idealan kanal za praenje web stranica, rijetki danas naplauju koritenje RSS kanala pa i onih koji ukljuuju pune verzije lanaka. Ludorije.com RSS kanal je besplatan i daje Vam saetke lanaka koje objavljujemo na Ludorijama.

Google Reader - Ludorije.com RSS kanal Mozila Firefox - Ludorije.com RSS kanal Opera - Ludorije.com RSS kanal

Kako koristiti RSS

RSS pretplate su zapravo karakteristine internetske adrese koje dodajete u svoju RSS aplikaciju. RSS aplikacije su vam dostupne na Internetu, svim operativnim sustavima te mobilnim ureajima.

Ludorije.com RSS kanal

RSS aplikacije za svakoga

Postoje brojne RSS aplikacije za skoro sve operativne sustave i okruja. Dapae, RSS aplikacije su meu prvima koje se pojave na novim platformama. Najpopularnija je besplatna web aplikacija Google Reader Osim nje, moete isprobati:
Web: Netvibes My Yahoo Google Reader
Windows: FeedDemon NewzCrawler Awasu Personal Edition
Mac: NetNewsWire Vienna, Newsfire
Linux: Liferea
Preglednici: Firefox Rockmelt Opera Safari Feedly Chrome Internet xplorer

Direktan link za RSS kanal: www.ludorije.com/rss.php

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Zaljubljeni djeak Sve o "NJEMU" u 100 sekundi Usporeni voza ispred policije Djevojka skoro poginula na reli utrci Sexy brinete s velikim sisama Smisao ivota stao je u 3 minute ovog videa! Tele2 reklama - Razgovor za posao Sex video
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal