wtf-portal.com

  • wtf-portal.com
   • 09.05.2011. | Kategorija: najcoolweb | Pogledano: 3200 puta

    Dosadno Vam je? Posjetite ovaj zabavni portal i on će Vam pomoći za ubiti Vašu dosadu.

Humor, slike, video, komentari i fotografije

WTF Portal - Ubijanje dosade

Dobrodošli na WTF-Portal. Što reći o njemu? Naime, web je namijenjen zabavi i humoru. Sadržaj koji možete pronaći na wtf-portalu: Smiješni i zanimljivi video, smiješne slike, svaštaru od svakakvih gluposti u koje spadaju reklame, scena i tehnologija, razne flash igrice, vicoteka, zanimljivosti te na kraj svega možete se počastiti slikama zgodnih sexy djevojaka te svaki dan pratiti novu djevojku dana. Ako ste žensko, također za Vas su pripremili ženski kutak i nešto za Vaše oci.

Link: www.wtf-portal.com

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Nogomet na gradilištu Pijana cura plese na staklenom stolu Luka Modrić promašio prazan gol Mladić nasmijao Splićane U popularnom Boratovom monokiniju Sex video Milivoj Lulek - Valentinovo pekara Mačka koja voli plivati Bebe bježe na slobodu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal