wtf-portal.com

  • wtf-portal.com
   • 09.05.2011. | Kategorija: najcoolweb | Pogledano: 3456 puta

    Dosadno Vam je? Posjetite ovaj zabavni portal i on e Vam pomoi za ubiti Vau dosadu.

Humor, slike, video, komentari i fotografije

WTF Portal - Ubijanje dosade

Dobrodoli na WTF-Portal. to rei o njemu? Naime, web je namijenjen zabavi i humoru. Sadraj koji moete pronai na wtf-portalu: Smijeni i zanimljivi video, smijene slike, svataru od svakakvih gluposti u koje spadaju reklame, scena i tehnologija, razne flash igrice, vicoteka, zanimljivosti te na kraj svega moete se poastiti slikama zgodnih sexy djevojaka te svaki dan pratiti novu djevojku dana. Ako ste ensko, takoer za Vas su pripremili enski kutak i neto za Vae oci.

Link: www.wtf-portal.com

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Jaran na milijunau Studenska muka oko ispitnih rokova Ekstremni sportovi video kompilacija Zezanje s zvonom ulaznih vrata enska s podignutim tangama Uspjela pogoditi stranu tek od petog pokuaja FER nije kola Ne moe me ubiti. Ja sam Rus!
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal