Zamka za sexualne predatore

  • Zamka za sexualne predatore
   • 08.12.2013. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 1792 puta

    Mlada djevojka izgubljena u gradu zatraila je pomo od prolaznika kako bi se vratila kui. No dobivi sexualnu ponudu ona javlja svojim kolegama koji su spremni da uhvate predatora. Pogledajte kako je to zavrilo.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Mali se zabavlja ko lud, ali zmija ba i ne Ono kad ohladite sponzoruu Smijeni maliani Wedding Trailer Zadar 2011 Tobogan za patkice Chuck Norris vicevi 2013 Zezanje s zvonom ulaznih vrata Tri seksi djevojke dostavljae hrane doekivale golih grudi!
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal