Misteriozan ledeni krug povezan sa NLO-om - zanimljivo - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Misteriozan ledeni krug povezan sa NLO-om

  • Misteriozan ledeni krug povezan sa NLO-om
   • 29.11.2013. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1079 puta

    George Loegering opisao je ovaj rijedak fenomen kao 'čudesan', a u videu se čuje kako komentira da je savršeno okrugao, nalik na izvanzemaljski disk promjera oko 15 metara.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Najljepši golovi Dinama u sezoni 2010/2011 Google podatkovni centar Tradicionalna metoda za liječenje reume Ljubavni život na FERu Kamion s plinskim bocama doživio nesreću Zapeli u snijegu pa vozač ispao iz auta Goli plesači u Švedskom super talentu Kako napraviti lažni kavijar?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal