ok usred vonje, cesta eksplodira ispred nosa

    • ok usred vonje, cesta eksplodira ispred nosa
      • 29.11.2013. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 1391 puta

        Ovaj prizor eksplozije cijevi uhvatio je voza na kameri postavljenoj u automobilu. S njegove desne strane prola je Toyota, a cesta se otvorila i ljunak poletio u zrak.

    Vai komentari
      Što su Ludorije.com?
      Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
      Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
      Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
      Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
      Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
    TRAŽILICA:
      Slučajni odabir
      Nelly Furtado - Peat na usnama Teka eljeznika nesrea u panjolskoj Kako parkirati auto u Rusiji Kako ispei kokice mobitelom? Pogledajte kako se iskusni pilot kanadera sputa na malo jezero FILM: USKORO U KINIMA! Pogledajte kako e izgledati "Sin Boji"! Prava konjska snaga Kako poljubiti djevojku?
      Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal