Maketa bagera sa bolničkim špricama - zanimljivo - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Maketa bagera sa bolničkim špricama

  • Maketa bagera sa bolničkim špricama
   • 27.11.2013. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2880 puta

    Ovaj dječak napravio je zanimljivu maketu bagera sa plastičnim bolničkim špricama. Funkcija šprica je da zamjeni stvarnu hidrauliku bagera.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Kako naučiti 11 jezika? Top surferi na ovogodišnjim največim valovima Jaws Ep. 1 Upotrijebio glavu za provalu vrata Sve što se dogodilo 2013. stalo je u odličan video od 6 minuta Idiot pregazio čovjeka na benzinskoj Prdac - Ljudski bacač plamena Seksi cura pokraj prozora Pogledajte kako se pas rasplesao
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal