Najnovija reklama za Xbox

  • Najnovija reklama za Xbox
   • 25.10.2013. | Kategorija: reklame | Pogledano: 3456 puta

    Nakon to je Sony nedavno krenuo s kampanjom za Playstation 4, Microsoft je danas objavio i novu reklamu za nadolazeu konzolu Xbox One.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Mladi nasmijao Spliane U popularnom Boratovom monokiniju A je to - Veera za 5 HDR slike Hrvatski navija zaskoio reporterku Rory Mcilroy pokuava pobijediti robota u golfu Izrada staklenog konja na starinski nain Top surferi na ovogodinjim najveim valovima Jaws Ep. 1 Grozno dijete
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal