Vježbala je tverkanje i pritom se zapalila

  • Vježbala je tverkanje i pritom se zapalila
   • 06.09.2013. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 1361 puta

    Unatoč tome što se sirotica isprva šokirala, vjerujemo da se brzo pribrala i ugasila plamen. Pa ako ne ona, a onda barem prijateljica koja je nehotice i skrivila taj kaos.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pogledajte ludi požar i vatreni tornado Aktiviranje zračnog jastuka u slow motion verziji Metak metak metak Luda vožnja na motorima po ruševinama HDR slike Kako postati poznat u 1 sekundi Vikend je, pazite na brzinu! Luksuzna rezidenca bivšeg ukrajinskeg predsednika Janukoviča
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal