Električni bicikl Mate Rimca - zanimljivo - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Električni bicikl Mate Rimca

  • Električni bicikl Mate Rimca
   • 04.09.2013. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1167 puta

    Greyp Bikes elektični bicikl od danas je službeno u prodaji, a stajat će 6000 eura. Možete ga voziti na pedale, ali i preko motora. Brzina je ograničena na 65 km/h.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Metak metak metak Lude V8 motorne pile Ono što drugi ljudi vide kod ovog DJ Što trenutno slušate? Pogledajte što je preživio najsretniji biciklist na svijetu Dawn of the Planet of the Apes - Planet majmuna Upotrijebio glavu za provalu vrata Seksi tijelo i velike sise
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal