Električni bicikl Mate Rimca

  • Električni bicikl Mate Rimca
   • 04.09.2013. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1085 puta

    Greyp Bikes elektični bicikl od danas je službeno u prodaji, a stajat će 6000 eura. Možete ga voziti na pedale, ali i preko motora. Brzina je ograničena na 65 km/h.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Vaš život je na internetu Guranje auta uzbrdo Ruska svadba Pogledajte kako se iskusni pilot kanadera spušta na malo jezero Angry birds Nelly Furtado - Pečat na usnama Pretukla dečka u WC-u jer nije htio voditi ljubav s njom Što kažete na navijačice Žalgirisa?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal