Obrušena stijena skoro pregazila auto

  • Obrušena stijena skoro pregazila auto
   • 02.09.2013. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 1368 puta

    Zapljusnuo ga je veliki vodeni val, no stijena koja se obrušila nakon njega ipak ga nije zdrobila nego se zaustavila u posljednji trenutak.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Po penisu morala prepoznati svog dečka, mislite da je uspjela? Što bi bilo da uđete u Taxi kojeg progoni policija Kako biti omiljen u društvu Tour de France: Bicikli letjeli na sve strane 40 vrsti glasova Ferrari FF Vs. Bentley Continental V8 na ledu Mali se zabavlja ko lud, ali zmija baš i ne Ludi ples na ulicama Čakovca
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal