Pogledajte kako mukarci i ene reagiraju na izravan poziv na seks

NEKI tvrde da e, pitate li dovoljan broj djevojaka za seks, barem jedna od sto pristati na vau ponudu.

U elji da otkriju koliko je teorija istinita, skupina prijatelja koja se bavi snimanjem podvala, ali i socijalnih eksperimenata, odluila je jednog od svojih lanova poslati na ovaj vaan zadatak.Naravno, izreka se pokazala netonom. Barem u sluaju mukaraca ili preciznije, ovog mukarca.

Naime, ideja je bila provjeriti i kako mukarci i ene reagiraju na izravan poziv na seks, a nee vas posebno iznenaditi kada doznate da je broj mukaraca koji su bez razmiljanja pristali na poziv - daleko vei.  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Humor Video Deki, ne radite ovo svojoj curi Prizor koji je okirao mnoge. Izgleda kao naftna mrlja, ali pogledajte ta je zapravo. ena u PMSu Pametan pas Luksuzna rezidenca biveg ukrajinskeg predsednika Janukovia Jesus - I Will Survive Subaru WRX izvlaio policijsko vozilo
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal