Pogledajte kako mukarci i ene reagiraju na izravan poziv na seks

NEKI tvrde da e, pitate li dovoljan broj djevojaka za seks, barem jedna od sto pristati na vau ponudu.

U elji da otkriju koliko je teorija istinita, skupina prijatelja koja se bavi snimanjem podvala, ali i socijalnih eksperimenata, odluila je jednog od svojih lanova poslati na ovaj vaan zadatak.Naravno, izreka se pokazala netonom. Barem u sluaju mukaraca ili preciznije, ovog mukarca.

Naime, ideja je bila provjeriti i kako mukarci i ene reagiraju na izravan poziv na seks, a nee vas posebno iznenaditi kada doznate da je broj mukaraca koji su bez razmiljanja pristali na poziv - daleko vei.  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Fitness Tug Toner Kako vam se svia Nina Agdal? Wedgie prevara Zamka za sexualne predatore Teak je posao tonsko majstora Justin Bieber fanovi su totalno glupi Ovako izgleda vonja vlakom na krovu Sve o "NJEMU" u 100 sekundi
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal