Teka eljeznika nesrea u panjolskoj

  • Teka eljeznika nesrea u panjolskoj
   • 26.07.2013. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 1172 puta

    U Santiago de Campostela, dolo je do teke prometne nesree. Jedan je vlak, vjerojatno zbog prevelike brzine, ispao iz tranica. Ozlijeeno je vie od 150 osoba a broj mrtvih se stalno poveava.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Znate li kakvo mlijeko pijete? Ustaj sine Misteriozan ledeni krug povezan sa NLO-om Zmaj eli da ga uteka Maci - Parovi Testiranje akumulatora na -40 Anima Libera Profesionalni spasioc u akciji FAIL Gaice na podu, glazba u uhu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal