Zato internet voli lude Ruse

  • Zato internet voli lude Ruse
   • 23.07.2013. | Kategorija: humor | Pogledano: 2254 puta

    Rusi su pravedno zasluili svoje mjesto pod suncem (na internetu) svojim ludim, bizarnim i originalnim snimkama za koje smo gotovo sigurno da ne bi vidjeli nigdje drugdje u svijetu.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Promaeni sexy webcam Aerobik ples s seksi djevojkama Automobil - smijena namjetaljka Lekcije - Kako se ljubiti? BMXom se okrenuo za 720 stupnjeva U govno je stala moja tikla Wipeout - The best of iro Blaevi izgubio ivce: Steram u kurac i tebe i Mamia
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal