Humor Video s ivotinjama

  • Humor Video s ivotinjama
   • 05.05.2011. | Kategorija: zivotinje | Pogledano: 5721 puta

    ivotinjama se uvijek moe nasmijati, pogotovo kada neto krene po zlu. Uivajte u ovoj zabavnoj kompliaciji smijenih klipova ivotinja od 10 minuta.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Jednom kad FER Russian Vodka ples Kako se u Saudijskoj Arabiji igraju sa snijegom Zaljubljeni djeak Na Olimpijskim igrama seksaju se na svakom koraku 5 najgorih poklona za valentinovo Odlaganje kobrinog gnjezda Bezobrazluk Slovenskih policajaca na granici
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal