Doktor tue bespomonog pacijenta

    • Doktor tue bespomonog pacijenta
      • 04.07.2013. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 1589 puta

        Dramatian snimak na kome se vidi kako ruski doktor udara pesnicom pacijenta koji bespomono lei na krevetu, a koji je preminuo kasnije na intezivnoj nezi, pojavio se na internetu. Doktor se pravda iscrpljenou!

    Vai komentari
      Što su Ludorije.com?
      Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
      Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
      Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
      Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
      Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
    TRAŽILICA:
      Slučajni odabir
      Boks match poeo dan ranije Alyssi Milano Srela je maioniara na ulici, a onda joj u ruci stvorio PENIS India Talent Show to se dogodi kada ulijete Colu u kadu i ubacite bombone? Policiju napali psi Najbolja prosidba i vjenanje ikad Mujina Facebook lista prijatelja
      Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal