´╗┐ Japanski humor - ludorije - humor - Ludorije | SmijeÜni video klipovi i smijeÜne slike
   Japanski humor - ludorije

  • Japanski humor - ludorije
   • 05.05.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 3606 puta

    Poznato je da su japanci inteligentni ljudi svaÜta izmisle i proizvedu, no nakon ovog klipa vidjet Šete da im ne manjka smisao za humor.

  VaÜi komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se doga├░aju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi ne┼íto sasvim neo├Ęekivano, zar ne?
   Stoga, na┼íli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, ┼íokantnih, smije┼ínih, pa sve do onih ├Ęudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smije┼íne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvje┼żuje svoj sadr┼żaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smije┼ínim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Tako├░er za Vas biramo najbolje igrice koje ├Že Vam poslu┼żiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se mo┼że┼í isto tako pridru┼żiti dodavanju novog sadr┼żaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRA┼ŻILICA:
   Slu─Źajni odabir
   Kako se u Saudijskoj Arabiji igraju sa snijegom Super Mario Forever Flash Jaran na milijunaÜu Ovakvu borbu dvije djevojke na svadbi niste jos videli Bo×iŠni Halloween Mirko FilipoviŠ prvak svijeta u K-1 Potonuo talijanski kruzer Kita u bila
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal