Ruski vozai kamiona razbili reketare

  • Ruski vozai kamiona razbili reketare
   • 25.06.2013. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 2663 puta

    Kamion se zaustavio na cesti kako bi obavio popravak. Dva deka u (pavoj "Lada 9"), jedan priao vozau te mu zaprijetio u pokuaju da iznude novac. to se dogodilo dalje pogledajte.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Skrivena kamera Zgoditak s 46 metara Pijana ena unitila vjenanje Cura u bikiniu pjeva emu slue poslednje rupice za pertle na patikama? Ludi skok niz stepenice Anima Libera Slovenija: Seksali se na livadi pred oima okiranih prolaznika
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal