Learn to Fly 2

  • Learn to Fly 2
   • 29.03.2013. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 2438 puta

    Priča igre jest da ste bili u budućnosti u kojoj ste mogli letjeti, ali ledenjaci su uništavali Vaše snove i rušili Vas. Vrijeme je za osvetu.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Čemu služe poslednje rupice za pertle na patikama? Luda vožnja na motorima po ruševinama Najbolji golovi povijesti Šest pijanaca protiv košarkaša Pogledajte što se dogodilo nakon što su sjeli u taxi WTF što je Miss Utah htjela reči? Kako složiti Rubikovu kocku? Žica po kvartu a vozi luksuzni automobil
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal