Yugoslavia vs. Great Britain

  • Yugoslavia vs. Great Britain
   • 27.03.2013. | Kategorija: sport | Pogledano: 2407 puta

    Povodom kvalifikacija za SP 2014 koje će se igrati u Brazilu, balkanske reprezentacije Hrvatska, Srbija i Crna gora uspješno su nadmašile Britanske reprezentacije.

Yugoslavia vs. Great Britain

Wales 1 : 2 Hrvatska

Srbija 2 : 0 Škotska

Crna Gora 1 : 1 Engleska

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Jeste li ikada glumili orgazam? Dječak i njegov novi prijatelj vidra I Bill Gates se pridružio ALS Ice Bucket Challenge Srednjoškolske svađe Naučite kako jednim potezom osloboditi njene grudi Montirala je kameru na zanosnu stražnjicu Retardirani vlasnik ili retardirana policija Maketa bagera sa bolničkim špricama
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal