Yugoslavia vs. Great Britain

  • Yugoslavia vs. Great Britain
   • 27.03.2013. | Kategorija: sport | Pogledano: 2517 puta

    Povodom kvalifikacija za SP 2014 koje e se igrati u Brazilu, balkanske reprezentacije Hrvatska, Srbija i Crna gora uspjeno su nadmaile Britanske reprezentacije.

Yugoslavia vs. Great Britain

Wales 1 : 2 Hrvatska

Srbija 2 : 0 kotska

Crna Gora 1 : 1 Engleska

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   I Bill Gates se pridruio ALS Ice Bucket Challenge Stara baba na zebri Boini Halloween Sugar Sugar Da li je veliina bitna? Justin Bieber fanovi su totalno glupi Fifa 2012 bugovi i smijeni trenutci Epic fail kompilacija - svibanj 2011
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal