Yugoslavia vs. Great Britain

  • Yugoslavia vs. Great Britain
   • 27.03.2013. | Kategorija: sport | Pogledano: 2495 puta

    Povodom kvalifikacija za SP 2014 koje će se igrati u Brazilu, balkanske reprezentacije Hrvatska, Srbija i Crna gora uspješno su nadmašile Britanske reprezentacije.

Yugoslavia vs. Great Britain

Wales 1 : 2 Hrvatska

Srbija 2 : 0 Škotska

Crna Gora 1 : 1 Engleska

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Bojite se pozvati djevojku na dejt? Goli plesači u Švedskom super talentu Skrivena kamera Sugar Sugar Seksali se usred konjske utrke Neobične fotografije Djevojka objavila rat dečku Što se dogodi kada ulijete Colu u kadu i ubacite bombone?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal