Commando: Rush

  • Commando: Rush
   • 26.03.2013. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 1077 puta

    Povratak akcijskog junaka Commando Rush-a u verziji brzi i žestoki u pucačini. Prelaženjem novih razina otključavate druga snažna oružja te ih koristite protiv novih protivnika koji stižu.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Kompilacija najborih trenutaka za ovaj vikend Skijanje na kaobojski način Neobične fotografije Kako prekinuti s djevojkom u sekundi Skrivena kamera - Smrt Perfektna kontrola i akrobacije sa lukom i strijelom Što se dogodi kada ulijete Colu u kadu i ubacite bombone? Pivske čaše uz koje ne možete koristiti mobitel
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal