Ode torta

  • Ode torta
   • 05.05.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 3613 puta

    Gospoa ba i nije imala sree s svojom tortom. Prvo si pritvori haljinu s vratima automobila zatim padne u grabu s tortom.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Idiot pregazio ovjeka na benzinskoj Kako prestraiti cimera Voza autobusa spasio enu od samoubojstva Driftanje preblizu jezera Reakcije ena nakon to su vidjele svoje fotografije obraene u photoshopu Duet iz Azerbejdana pobjednici Eurovizije 2011 Snimanje iPhoneom s izmjenjivim objektivima Luda srea za ovog motociklistu koji je podletio pod kamion
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal