Mirko Filipovi prvak svijeta u K-1

  • Mirko Filipovi prvak svijeta u K-1
   • 16.03.2013. | Kategorija: sport | Pogledano: 2299 puta

    Mirko Filipovi CRO COP postigao je vrhunac karijere u 38. godini pobijedivi u turniru K-1 borbe u Areni Zagreb. Video: Veliko finale protiv Ismael Londta. 15.03.2013. je dan za pamenje i dan koji e biti upisan u povijesti Hrvatskog sporta.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   ena u PMSu Motorist pao pod kamion Mlada svira bubnjeve Avalon web hosting za zahtjevne Vruci striptiz u duetu Plavua plee striptiz na tangi udesan stroj za presaivanje drvea Dvoboj: BMW M5 vs Audi RS4
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal