Mirko Filipović prvak svijeta u K-1

  • Mirko Filipović prvak svijeta u K-1
   • 16.03.2013. | Kategorija: sport | Pogledano: 1941 puta

    Mirko Filipović CRO COP postigao je vrhunac karijere u 38. godini pobijedivši u turniru K-1 borbe u Areni Zagreb. Video: Veliko finale protiv Ismael Londta. 15.03.2013. je dan za pamćenje i dan koji će biti upisan u povijesti Hrvatskog sporta.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Zamrli navijač Liona Ovako to izgleda kada bakica rastura GTA V Neuspjeli pokušaj zakucavanja Pokušao provaliti u blindirani Mercedes, pogledajte što mu se dogodilo Rubikova kocka Ruska armija nastavlja šou Hokej na ledu - tučnjava Najveća ljuljačka na svijetu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal