Mirko Filipović prvak svijeta u K-1

  • Mirko Filipović prvak svijeta u K-1
   • 16.03.2013. | Kategorija: sport | Pogledano: 1894 puta

    Mirko Filipović CRO COP postigao je vrhunac karijere u 38. godini pobijedivši u turniru K-1 borbe u Areni Zagreb. Video: Veliko finale protiv Ismael Londta. 15.03.2013. je dan za pamćenje i dan koji će biti upisan u povijesti Hrvatskog sporta.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ludorije s trgovačkim kolicima Lažni bezen Samsung budućnost tehnologije Rezbarenje ljubenice Izvodi ludosti sa kreditnom karticom Žena kao muškarac Čemu služe poslednje rupice za pertle na patikama? Budućnost automobilskih vrata
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal