´╗┐ Mirko FilipoviŠ prvak svijeta u K-1 - sport - Ludorije | SmijeÜni video klipovi i smijeÜne slike
   Mirko FilipoviŠ prvak svijeta u K-1

  • Mirko FilipoviŠ prvak svijeta u K-1
   • 16.03.2013. | Kategorija: sport | Pogledano: 2074 puta

    Mirko FilipoviŠ CRO COP postigao je vrhunac karijere u 38. godini pobijedivÜi u turniru K-1 borbe u Areni Zagreb. Video: Veliko finale protiv Ismael Londta. 15.03.2013. je dan za pamŠenje i dan koji Še biti upisan u povijesti Hrvatskog sporta.

  VaÜi komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se doga├░aju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi ne┼íto sasvim neo├Ęekivano, zar ne?
   Stoga, na┼íli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, ┼íokantnih, smije┼ínih, pa sve do onih ├Ęudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smije┼íne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvje┼żuje svoj sadr┼żaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smije┼ínim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Tako├░er za Vas biramo najbolje igrice koje ├Že Vam poslu┼żiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se mo┼że┼í isto tako pridru┼żiti dodavanju novog sadr┼żaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRA┼ŻILICA:
   Slu─Źajni odabir
   Kako da za SAMO dvije minute vaÜe grudi izgledaju bujnije? Prometna nesreŠa, sretnik ostao ×iv Duet iz Azerbejd×ana pobjednici Eurovizije 2011 Baci sisu da se igramo Njutnovo njihalo efekt Ärtva borbe - nokaut Ivica KosteliŠ Wengen Slalom KotrljajuŠi se kamionet pojavio niotkuda
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal