Kako biti omiljen u drutvu

  • Kako biti omiljen u drutvu
   • 27.01.2013. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 3204 puta

    Kako bi ste bili uspjeni u ivotu morate imati hrabrost, karakter i samopostovanje. Uinite da Vas ljudi vole. Nain na koji se odnosimo prema drugim ljudima je od velike vanosti u naem ivotu, kako privatnom tako i u poslovnom ivotu.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Kako osvojiti djevojku? Crte u vodi to kaete na ovo twerkanje? Pas koji govori Mudre izreke Vlak pao prilikom istovara s broda Gatanje iz kave Srednjokolske svae
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal