Zima u Zagrebu

  • Zima u Zagrebu
   • 21.12.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2513 puta

    Bijeli krovovi, zatrpane ulice, otean promet, kia, snijeg, vjetar, hladnoa, zima, tramvaji, te i sam grad Zagreb su motivi koji su motivirali Lepoglavec Daria da snimi i prikae ovaj kratki filmi o zimi u Zagrebu iz druge perspektive.

Dario Lepoglavec snimio zimsku idilu grada Zagreba

Poetkom ovog mjeseca stanovnici kontinentalnog dijela zemlje borili su se sa snjenim nanosima koji su na nekim podrujima dosegli i rekordne visine. Za snijeg smo oito ponovno bili nespremni jer nam je stvorio brojne probleme, no autor ovog videa odluio pokazati snjeni dan iz drugaije perspektive. Iz perspektive iz koje ga nismo mogli sagledati taj dan kada smo kasnili na posao, otkopavali automobile i padali po zaleenim plonicima.

Velika koliina snijega nekima je oteala promet, neke sprijeila u planiranim putovanjima, a one najmlae zasigurno razveselila.

Dario Lepoglavec snimatelj i montaer ovog filmia o zimskoj idili grada Zagreba nije bio sprijeen tom pojavom snijega, ve bijeli krovovi, zatrpane ulice i otean promet kia, snijeg, vjetar, hladnoa, zima, tramvaji, te i sam grad Zagreb su motivi koji su inspirirali Daria da snimi ovaj kratki filmi o zimi koja je obuhvatila grad Zagreb.

Neke od lokacija na kojima je snimljen video su Trg bana Josipa Jelaia, Arena centar, studentski dom Stjepan Radi, Glavni kolodvor, Cibona, Folnegovievo naselje, Ljubljanica te Srednjaci.

Video by Dario Lepoglavec

Takoer, medijski portali podrali su Dariov uradak te ga podjelili s svojim posjetiteljima. Proitajte medijske lanke na:
Jubito.com.hr Index.hr, Net.hr, Dnevnik.hr, Vecernji.hr, Antena Zagreb, Meteo info.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Dvije napaljene studentice u zagrljaju Napadi u Egiptu - Bolje da ne vidite Gatanje iz kave The Maze igrica - mali djeak kad igra FX tajne iz Exorcist filma Skrivena kamera Valentinovo Nesrea na traktoru Koarka zabio sam sebi ko
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal