Prometna nesreća, sretnik ostao živ

  • Prometna nesreća, sretnik ostao živ
   • 13.11.2012. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 3363 puta

    Na autocesti desio se strašan sudar između automobila Lade koji je preticao vozilo a s druge strane naišao mu kamion koji je vozio u suprotnom smjeru. Prilikom strašnog sudara, neočekivano sretnik vozač ostao neozljeđen. Vidljivo na snimci.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ferrari FF Vs. Bentley Continental V8 na ledu Felix Baumgartner Australac skače s ruba svemira Nogomet na gradilištu Tradicionalna metoda za liječenje reume Vatrogasac spašavao ljude pa je zbog nepropisnog parkiranja priveden Kako otključati auto u roku 1min Sjećate li se nogometne igre "Na prvu" Webcam plesačica Julia
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal