Prometna nesrea, sretnik ostao iv

  • Prometna nesrea, sretnik ostao iv
   • 13.11.2012. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 3436 puta

    Na autocesti desio se straan sudar izmeu automobila Lade koji je preticao vozilo a s druge strane naiao mu kamion koji je vozio u suprotnom smjeru. Prilikom stranog sudara, neoekivano sretnik voza ostao neozljeen. Vidljivo na snimci.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Tri zgodne sexy cure u bikinim peru auto Tup i tuplji Vlak pao prilikom istovara s broda Manekenka doivjela orgazam u emisiji Tobogan za patkice emu slue poslednje rupice za pertle na patikama? Dok sise pleu Doli na razgovor za posao, no panju im je odvuklo ono to su vidjeli kroz prozor
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal