Kakvi smo kad popijemo?

  • Kakvi smo kad popijemo?
   • 12.11.2012. | Kategorija: humor | Pogledano: 3804 puta

    Ponekad s kojom kapljicom vika alkohola u krvi imamo drukija oekivanja i predvianja od realnosti. Borrach@s je snimio humor video klip pod nazivom Expectativa vs Realidad koji prikazuje zapravo kakva su u oekivanja u odnosu na realnost kad se popije.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ekspert u parkiranju Super Mario Forever Flash Super Mario u stvarnom ivotu Baby razgovor dvaju blizanaca Izvodi ludosti sa kreditnom karticom ica po kvartu a vozi luksuzni automobil Muki - enski WC Prdne kad hoe
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal