Kakvi smo kad popijemo?

  • Kakvi smo kad popijemo?
   • 12.11.2012. | Kategorija: humor | Pogledano: 3851 puta

    Ponekad s kojom kapljicom vika alkohola u krvi imamo drukija oekivanja i predvianja od realnosti. Borrach@s je snimio humor video klip pod nazivom Expectativa vs Realidad koji prikazuje zapravo kakva su u oekivanja u odnosu na realnost kad se popije.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Snimanje iPhoneom s izmjenjivim objektivima Kako to izgleda kad mukarci dijele shopping savjete Paralelno parkiranje Na vjenanje mu je upala trudna ljubavnica ta rei? Koju posluku porati? Tko je najvei? Pitajte Michael Jordan 40 vrsti glasova Pijani Rus sletio automobilom u rijeku
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal