Vlak pao prilikom istovara s broda

  • Vlak pao prilikom istovara s broda
   • 12.11.2012. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 2584 puta

    Nepanja uvijek je uzrok nesrei, pa takoer i ova situacija prola nepanjom kad se istovarivao vlak s broda. Kran koji je prenosio teret u ovom sluaju vlak je puknuo a vlak umalo da nije tresnuo na ljude koji su se dolje bezbrino etali.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Obukao yoga tajce i pospremao stvari u auto Ovako to izgleda kada spojite CocaColu, Mentos i Durex Bizarne slike Svaa dviju kineskih ena Kamion uzrokovao okantnu nesreu BMW vs Lada Krevet napunjen vodom Umalo ga pogazio tramvaj
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal