Kamerama pokazala da ne nosi gaće

  • Kamerama pokazala da ne nosi gaće
   • 03.10.2012. | Kategorija: sexy | Pogledano: 14017 puta

    U talijanskom show programu sjedele tri dame obučene u kratke haljinice. Gledatelji su rado uživali u pogledu a zatim dobili još dodatni neočekivani show. Jedna djevojka pala s stolice raširenih nogu i pokazala da ispod odjeće ne nosi gaćice.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Tomy Mihičinac - Narobe Svet Dječak mamin dildo od pola metra zamijenio za igračku Pogledajte kako se iskusni pilot kanadera spušta na malo jezero Pitbul napao voditeljicu Perfektna kontrola i akrobacije sa lukom i strijelom Strašno buđenje BMW vs Lada Prvo su ismijali pastora, a onda se desilo ovo...
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal