Kamerama pokazala da ne nosi gae

  • Kamerama pokazala da ne nosi gae
   • 03.10.2012. | Kategorija: sexy | Pogledano: 14534 puta

    U talijanskom show programu sjedele tri dame obuene u kratke haljinice. Gledatelji su rado uivali u pogledu a zatim dobili jo dodatni neoekivani show. Jedna djevojka pala s stolice rairenih nogu i pokazala da ispod odjee ne nosi gaice.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Videoteka pornii Kamion s plinskim bocama doivio nesreu Jeste li znali iro Blaevi izgubio ivce: Steram u kurac i tebe i Mamia Ljubljenje na kii neto sasvim romantino Matrix zajebancija Zato je lav htio pojesti novinara za ruak? Divovskom sjekirom po autu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal