ena s dvije vagine dva puta izgubila nevinost

  • ena s dvije vagine dva puta izgubila nevinost
   • 21.08.2012. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 6618 puta

    Svakakvih uda ima na ovome svijetu. 27-godinja ena Hazel Jones iz Britanije nevinost je izgubila ak dva puta. Njen deko je na njoj otkrio vrlo rijetku anatomiju, rekao joj je da je drukija od drugih...

Britanska ljepotica priznala da ima dvije vagine

Svakakvih uda ima na ovom svijetu, svijetu sa sedam svjetskih uda. Naime, Britanka Hazel Jones je prije devet godina otkrila kako ima izuzetno rijedak poremeaj zvani uterus didelphys, to znai da ima dvije odvojene vagine i dvije maternice.. Ovakav poremeaj pojavljuje se jednom u milijun sluajeva. Kako kae Hazel, tijekom puberteta imala je velike bolove u predjelu trbuha, a tek kad je postala punoljetna, saznala je i uzrok bolova. No, ne srami se, uostalom, nema razloga, to je, koliko godio bio rijedak, prirodni poremeak. Ubrzo je shvatila je da ima dvije vagine i dvostruku maternicu. Iako su jojlijenici i ponudili operaciju, Britanka je to odbila. - [I] Problemi javili su se kada sam imala 14 godina, u vrijeme prvih menstruacija. Znala sam da se neto udno dogaa[/I] - rekla je Jones u tv showu "This morning".

Moe doivjeti istovremenu trudnou

Zboog svega toga Hazel je dva puta gubila nevinost, na to je takoer ponosna, naime, ponosna je to e njen mu imsati ak dvije vagine a muevi ostalih ena tek jednu. Iako iza sebe ima nekoliko veza, Hazel kae kako je svakom partneru prvo rekla za svoj poremeaj. Lijenici su upozorili Hazel da moe imati komplikacije ukoliko poeli osnovati obitelj, jer postoji velika mogunost ranijeg poroda i velikog krvarenja tijekom trudnoe. - [I]Rekli su mi da moram biti paljiva jer mogu biti trudna dva puta u isto vrijeme sa velikim vremenskim razmakom trudnoa[/I] - zakljuila je pomalo neobina, ali nadasve zanimljiva djevojka.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Tup i tuplji Manekenka doivjela orgazam u emisiji Ovisni ste o raunalu? Dobro bi vam dola ova papiga Pipanje za guzicu Jeste li znali? McDonalds reklama VS. realnost Biste li prihvatili sex za 2000 dolara? Toyota Touch Screen automobil
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal