Angry birds

  • Angry birds
   • 23.04.2012. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 3338 puta

    Jedna od najpoznatijih igrica za mobilne telefone sada dostupna i u web izdanju. Angry birds puzzle igrica u kojoj je Vaa misija ispucavati ptiice koje e unitavati zle praie i sruiti konstrukcije na njih.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Nevjerojatne koarkake dribling vjetine od 8-godinje djevojice Webcam plesaica Julia Vatrogasni trening Prava konjska snaga Sve to se dogodilo 2013. stalo je u odlian video od 6 minuta enska bitka Majmun s pukom AK47 Hokej na ledu - tunjava
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal