Angry birds

  • Angry birds
   • 23.04.2012. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 3207 puta

    Jedna od najpoznatijih igrica za mobilne telefone sada dostupna i u web izdanju. Angry birds puzzle igrica u kojoj je Vaa misija ispucavati ptiice koje e unitavati zle praie i sruiti konstrukcije na njih.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pijana ena se obraunala s navijaem Reakcija make na zvuk gitare Brzi i estoki s autiima na daljinsko upravljanje Smijeni video trenutci Tri zgodne sexy cure u bikinim peru auto Humor Video s ivotinjama Sexy grudi i mice mace Ovo si najgori od najgorih u borilakim vjetinama
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal