Skrivena kamera

  • Skrivena kamera
   • Lopovi na svim stranama, pogotovo u politici :) Časne sestre koje kradu, mornari, Isus koji hoda po vodi, sexy tajnica, krokodil na plaži, djevojčica iz horror filma, deda koji se presvlači na javnom mjestu - sve su to smješteni događaji snimljeni skrivenom kamerom.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Umalo ga pogazio tramvaj Luda sreća za ovog motociklistu koji je podletio pod kamion Prebio monitor šakom Evo šta se desi kada vozite sa ljetnim gumama po snijegu Bezobrazluk Slovenskih policajaca na granici Fifa 2012 bugovi i smiješni trenutci Evo šta žene zaista pomisle kad prvi put vide vaš penis Sex je zabavan - Sve se svodi na sex
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal