Podvale prijateljima

  • Podvale prijateljima
   • 20.04.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 12365 puta

    Jeste li kad učinili nešto ludo da smjestite neku spačku svom prijatelju, cimeru, dečku, curi ili je to možda netko Vama učinio? Pogledajte 10 izdvojenih podvala koje su zabilježene video kamerom.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pad u nesvijest prilikom škakljanja SLIKE: Prekrasne Božićne ljepotice Smiješni video s mačkama Ovako to rade profići sa borbenim noževima Plivanje u zamrznutom jezeru Reklama zbog koje će te isplakati more suza Bojite se pozvati djevojku na dejt? Štipanje za guzicu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal