Prevagnuo se kamion s planine

  • Prevagnuo se kamion s planine
   • 09.04.2012. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 5248 puta

    Nesrea koja se dogodila u sjevernoj Norvekoj kada je prometna vua vukla kamion nizbrdo, dolo je do klizanja vuenog kamiona na snijegu koji se prevrnuo niz ogradu i otkoturao niz planinu. Voza vue izvukao je ivu glavu za dlaku...

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Budunost automobilskih vrata Ova ena ima lo dan na benzinskoj pumpi Otiao je na masau kod zgodne djevojke Garden Inventor ena s dvije vagine dva puta izgubila nevinost Skrivena kamera - Alien 30 katni hotel izgraen za 15 dana Japanac zaprosio devojku u trnom centru, a ona mu gitarom razbila glavu!
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal