DGV SynCro - Vremenska prognoza

  • DGV SynCro - Vremenska prognoza
   • Prava vremenska prognoza, a ne ono što čujete na TV-u. Ljudi misle da je prognoza ozbiljna znanost, no popularni Zoran Vakula je odlučio iskreno odraditi jednu vremensku prognozu i pokazati ljudima kako se to zapravo radi. Sinkronizacija!

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Najbolja guza Kolumbije! A je to - Večera za 5 Na Olimpijskim igrama seksaju se na svakom koraku Božićni Halloween Koza protiv zeca Smiješne sportske slike Black Eyed Peas - Time of my life (Svadbena Parodija) Jeste li znali
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal