Auto klima - Frigo alati

  • Auto klima - Frigo alati
   • 20.03.2012. | Kategorija: reklame | Pogledano: 3436 puta

    Auto klima - Frigo alati - Sve za rashladnu tehniku, auto klima, servis auto klime, ugradnja auto klime, popravak auto klima.

    Auto klima

Auto klima Frigo alati

Auto klima Frigo alati

Frigo alati osnovani su 1995. godine od strane Darka Petrica. Osnovana ideja popravka i servisa rashladnih ureaja pretvorila se u specijalizirani segment izrade alata za rashladnu tehniku.

Manja serijska proizvodnja omoguuje brzu prilagodbu, a time i proizvodnju veeg dijela alata i po posebnim narudbama. Uz prodaju i proizvodnju alata nudimo i kompletnu tehniku podrku: organiziranje teajeva za servisere rashladnih, auto-klima i ostalih klimatizacijskih ureaja, gospodarenje plinom (sakupljanje, recikliranje).

Tokom vremena Frigo alati su se spacijalizirali za servis, ugradnju i ostale djelatnosti vezane uz auto klime. Vrimo reparature kompresora, zavarivanje kondenzatora auto klime, izrada gotovih crijeva auto klime te ostale usluge vezane uz auto klimu. Za dodatne informacije molimo da nam se javite putem e-maila, telefonski ili osovno na naoj adresi Betaki 2, Adamovec.Odavno su prola vremena kad je svaki malo bolji automehaniar znao o automobilu gotovo sve. Takvih renesansnih automehaniara vie nema, a njihova su znanja i sinergijska iskustva zauvijek izgubljena. Kako se tehnolgija sve bre razvijala, a automobili postajali sve sloeniji, potreba za uenjem, vjebanjem i prikladnim alatima proirila se do granice kad sustizanje svih tih znanja vie nije mogue niti isplativo. Sustavi su komplicirani i skupi, a podjednako je skupo i kolovanje. Dakako, najskuplja je praksa koja zahtijeva mnogo vremena uz intervencije na najrazliitijim automobilima s najudnijim kvarovima.

Dananji su automobili prepuni crnih kutija i zatvorenih modula u koje prosjean automehaniar ope prakse ne smije ni zaviriti, a kamoli neto pokuati po zdravoj pameti. Stoga se danas automobili sve manje popravljaju, a sve vie obnavljaju zamjenom sklopova za koje mnogi tono ni ne znaju emu zapravo slue i kako zaista funkcioniraju. Automehaniari se specijaliziraju za sve ua, tehniki sve sloenija podruja - jedni za vozila odreene tvrtke, a drugi za pojedine funkcionalne cjeline unutar automobila - rasplinjae, kompresore, konice, mjenjae, klimatizaciju, elektriku ili elektroniku...

Iskusan strunjak koji se intenzivno bavi jednim usko specijaliziranim podrujem gdje mora stalno uiti i rjeavati probleme unutar svoje brane - sve manje zna o onim ostalima.

Kako se svake godine na tritu pojavljuju novi modeli, s novim tehnikim rjeenjima, pa i patentima, za odranje poslovnog ugleda i preivljavanje na tritu neizbjeno je stalno usavravanje.

Auto klima, ugradnja auto klima, servis auto klima, popravak auto klima

Pritom se oni najbolji itekako trude upoznati barem one automobilske sklopove koji su funkcionalno povezani s njihovom strukom, jer popravak ili zamjena jednog automobilskog sklopa moe uvelike utjecati na ostale. Automobilski klimaureaji spadaju u specijalizirane sisteme automobila koji se vie ne mogu servisirati u kunoj garai, a slabo ih razumiju i mnogi iskusni automehaniari. Uspjeno bavljenje tim podrujem zahtijeva dodatno kolovanje, iskustvo, alate i skupu servisnu opremu. Za razliku od problema s rasplinjaem, ubrizgavanjem, odranjem kvalitetne smjese zraka i goriva ili pak popravljanjem ovjesa - gdje se uglavnom osigurava bra i sigurnija vonja, odravanje i kontrola klimaureaja osigurava - komfor.

Valja priznati da u tome na prvi pogled ima manje dramatike i atraktivnosti, od, recimo, promjena performansi motora ili podvozja ime se prosjeni serijski automobil moe pretvoriti u sportsku jurilicu. Time je i manje mladih koji e servisiranje klimaureaja odabrati kao ivotno zanimanje.

Ako ste osoba koju privlae sloenost i posebnost klimatehnike, za posao e vam trebati skupi specijalni alati, dijagnostiki ureaji i ostala oprema koju nigdje drugdje ne moete upotrijebiti. Bavljenje klimaureajima zahtijeva profesionalca koji e svjesno investirati u dugorono razvijanje karijere, ukorak sa stanjem tehnike. Jo je jedan vaan razlog slabom poznavanju tog tehnikog podruja, a to su gotovo nevidljivi kemijski i fizikalni procesi koji se odvijaju u klimaureajima. Iako je lako doi do uputa o ugradnji odreenih tipova ureaja, principi funkcioniranja i promjena u klimaureajima veini ostaju skriveni, neobjanjivi i nerazumljivi.

FRIGO ALATI su specijalizirani servis za otklanjanje svih zapreka i nejasnoa vezanih za autoklimu.

Auto klima

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Snijene ludorije Znate li kakvo mlijeko pijete? Sise sise sise i samo sise Kako nauiti 11 jezika? Kako otvoriti pivo motornom pilom Siljo kod zubara Ludi uitelj glazbe unitio violinu Mushroom Madness 3
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal