Smijena reklama sushi

  • Smijena reklama sushi
   • 12.03.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 2164 puta

    Smijena japanska reklama za Sushi. Sushi je japanski nain pripremanja jela od sirove ribe. Moemo sa sigurnou rei da sushi spada u egzotina jela.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   elite li ribu? Nema problema riba je ovdje! Top 15 idioti Reklama za Volkswagen Bubu 2012 to kaete na navijaice algirisa? Sexy oglasi Kum je mladenki htio biti prvi Pretukla deka u WC-u jer nije htio voditi ljubav s njom Bloom Defender
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal