Prozirni touch screen

  • Prozirni touch screen
   • 18.03.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1415 puta

    Kako razvoj tehnologije se ubrzano mijenja došlo je vrijeme i za 100% transparentne ekrane koji u brzoj budućnosti će postati svakodnevnica u svakom kućnastvu.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Kako izgleda masovna Paintball bitka Zašto žene ne prde, ne podriguju... Evo šta se desi kada vozite sa ljetnim gumama po snijegu Sladoledar s stilom Driftanje u kočiji Budala ometala uličnog svirača na Jupol kantama Prometna nesreća, sretnik ostao živ Noć sa njom košta 100 000 dolara
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal