Prozirni touch screen

  • Prozirni touch screen
   • 18.03.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1655 puta

    Kako razvoj tehnologije se ubrzano mijenja dolo je vrijeme i za 100% transparentne ekrane koji u brzoj budunosti e postati svakodnevnica u svakom kunastvu.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ovakav ples jo niste vidjeli Cura se podriguje Ljubavne / romantine prie Pokuao provaliti u blindirani Mercedes, pogledajte to mu se dogodilo Moete li vjerovati da su vrane toliko inteligentne Snajper ubojica Messi ispao govno pogledajte zato Goli skijai i skijaice u reklami za skijalite
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal