Prosti crte ili humor?

  • Prosti crte ili humor?
   • 04.05.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 7020 puta

    Umijetnost u crtanju. Tip svaki crte crta kao proste djelove ljudskih organa no na kraju uvijek to dobro svede kao humoristian i zabavan crte.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Hrvatski web hosting InfoIT Svaki pas ima istih problema s palicama Zamislite da vas ovako deko zaprosi Sexy cure u bikiniju u lovu na ribe Voza Audia prestigao motociklistu pri brzini od 300kmh Karaoke zdravica Tour de France: Bicikli letjeli na sve strane okantna reklama za rat
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal