okantna reklama za rat

  • okantna reklama za rat
   • 10.03.2012. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 2439 puta

    Video reklama prikazuje atomski napad Irana na Izrael. Reklamu je napravio mladi filmski amater Ronen Barany iz Izraela pod imenom 'Posljednji dan Izraela'. Atomski napad Irana na Izrael zabiljeen 23.02.2013.Ako Vas je uvijek zanimalo kako izgleda reklama za rat, evo prilike da je vidite.
  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Djeji bend svega 8-10 godina razvaljuju Metallicu to se dogodi kada ulijete Colu u kadu i ubacite bombone? Motorist pao pod kamion Ovako se zabija sa 35 metara Commando 3 Udarci u hokeju Ludi trener Najlui i najbolniji trenuci ovog vikenda
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal