New York - Beba rođena u taksiju - sokantno - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   New York - Beba rođena u taksiju

  • New York - Beba rođena u taksiju
   • 10.03.2012. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 1625 puta

    Žena imala jake trudove i s mužom otišla u taxi kako bi se prevezli do bolnice. Unatoč prevelikoj gužvi u prometu, žena nije više mogla izdržati te rodina kćerku na zadnjem sjedištu taksija u New Yorku. Otac je to sve zabilježio kamerom. Čestitke.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Otac tjera sina golog na snijeg Nogometaš telefonira Izvodi ludosti sa kreditnom karticom Pijani ukrainci sletili s tenkom u kanal Djeca u zološkom vrtu Kamion s plinskim bocama doživio nesreću Siljo kod zubara Kako otključati auto u roku 1min
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal