Nogomet na gradilištu

  • Nogomet na gradilištu
   • 10.03.2012. | Kategorija: sport | Pogledano: 1720 puta

    Smiješna strana sporta ili ipak opasna strana sporta? Igranje s nogometa pored nekog gradilišta nije baš pametna ideja, pogotovo ako neznalac pukne loptu prema gradilištu kao što je snimljeno u ovom videu, onda posljedice mogu biti katastrofalne.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Udarac u činelu 1000 FPS Smiješna baba prića Curi puklo uže na Bungee jumpingu Kum je mladenki htio biti prvi Zapeli u snijegu pa vozač ispao iz auta Sportski luđaci Bacio se s zgrade da bi je zaprosio Težak je posao tonsko majstora
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal