Pametna maka

  • Pametna maka
   • 10.03.2012. | Kategorija: zivotinje | Pogledano: 2405 puta

    Testirajte i Vi svoju maku te saznajte da li je sposobna da ulovi mia u pravoj rupi :) Vlasnik snimio video svoju maku koja uspije otkriti gdje se krije zagonetka.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Postani na Facebook oboavatelj Ovo bi ostalo od zemlje da se otopi sav led ena u PMSu Dareljivi djedica WestJet avionske kompanije Snimanje iPhoneom s izmjenjivim objektivima Smijeni video klipovi, sijeanj 2012 ena preko puta Dvije napaljene studentice
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal