Ruska svadba

  • Ruska svadba
   • 10.03.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 98842 puta

    Svadbeni običaji od raznih naroda i krajeva su svugdje drukčiji. Rusi su specifični po svojim običajima u kojima se večinom takmiče. Ovo je jedan primjer od zgodnih običaja. Šteta što kod nas nema takav običaj :)

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Tradicionalna metoda za liječenje reume Ova Varaždinka genijalno vozi Tajna brzog skidanja motora s auta Najtužniji video koji ćete vidjeti o poplavama u Hrvatskoj Nevjerojatan prizor stvaranja razorne oluje Kako biste vi reagirali da vas uhvati ovakva mala Otac i beba vježbaju leđnjake prije spavanja Ptičica surfa na snježnom krovu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal